Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Katt a képre!Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Montágh Imre Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola lelkes szakembereinek és növendékeinek, hogy karácsonyi állatvédelmi foglalkozásra hívták meg Alapítványunkat. Csoki kutyát és gazdáját Tímeát, aki vadgazda mérnökként segíti munkájával oktatásainkat, lelkesen fogadták a gyerekek. A képek magukért beszélnek.
Első osztályos általános iskolásoknál is tartottuk állatvédelmi előadást a társadalmi erőszak - állatbántalmazások kutatási programunk keretében a szigetcsépi általános iskolában. A rendkívül kedves, érdeklődő szigetcsépi gyerekek Czerny Robi kollégánk és Brigi héja megérkezése előtt rajzokat készítettek a ragadozó madarakról. A többségük nem szereti ugyan a vadászokat, de a ragadozókról ámulattal beszélt és kérdezett az előadótól. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy jövőre ebbe az iskolába még visszatérünk!

Reméljük minél több iskola kér személyes foglalkozást az elkövetkező tanév második felében. Kérjük jelentkezzenek a weblapon feltüntetett email címen, vagy telefonszámon.

Facebook