Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Julie-t kizsákmányolták, kölykeit idő előtt elragadták tőle némi haszonszerzés céljából. Éheztették, magára hagyták, éveken át magányosan élt. Lelkileg megtörték de ő mégis bízik az EMBERBEN! Abban, aki semmibe vette és csak használta őt... Mára már sikerült a lelkét meggyógyítani, testét felerősíteni, de a szemeiben látható az elmúlt évek fájdalma. Szeretnénk megmutatni neki, hogy ő is létezik ezen a világon és valahol őt is várja egy szerető család. Julie 4 éves, ivartalanított, oltott, chipezett szuka.
Mindenkivel szuperül kijön, szereti a többi kutyát, ahogy az embereket is. Ragaszkodó, intelligens, meg akar felelni. Csupa szív, szeretet éhes, fantasztikus egyéniség. Autóban szépen utazik, szobatiszta . Mint mindenki aki már csalódott egyszer az életben, így ő is az ismeretlen helyzetekkel szemben és ismeretlen emberekkel szemben kicsit távolság tartó; egy pár finom falat, simogatás és kedves szó csodákra képes és amint rájön, hogy nem akarnak neki fájdalmat okozni már ki is nyitja szívét. Akiben megbízik, azt mindenhová követi és rengeteg puszit osztogat, bújik, szót fogad, rettentő hálás!
Olyan gazdit keresünk számára, aki elfogadja őt a kezdeti bizonytalanságával együtt, türelmes hozzá, időt és figyelmet tud fordítani Julie-ra. Családi kutyaként, lakásba való bejárási lehetőség biztosításával fogadható örökbe. Örökbe fogadási szerződéssel, elő és utó kontroll biztosításával.
Tel.: 0620/404-1838
https://www.facebook.com/CanisproHungary/…

Facebook