Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink: 

Az ún. donáti öntözőfürt miatt közzétett felhívásunk során derült fény egy újabb halálcsapdára (és még mennyi lehet az országban?!), ahol a napokban jártunk.
"Ássunk egy kb. 2-4 méter mély árkot, béleljük ki gumifóliával vagy „csak” készítsünk függőleges betonfalat, gyűjtsünk benne vizet és máris készen van a tökéletes élve fogó csapda."
{youtube}kpqGr9BTaRU{/youtube}

 


Minden arra tévedő menekülő vagy szomját oltani kívánó állatot magához csalogat, fogva tart, míg végül a tehetetlen pára a kimerültségtől, kihűléstől vagy fulladástól elpusztul.
Tudni szeretnénk, hogy az illetékesek felmérték- e annak súlyát, hogy állatok tucatjainak kínhalálát okozó csapdát építettek? Feltételezzük, szakemberek és szakhatóságok állnak e beruházás mögött!
Jó volna tudni kik azok, akik a tetemeket összeszedik, mit tesznek velük és végül hogyan számolnak el a vízbe fulladt vadállománnyal. Esetleg vadőrök, talán vadászok végzik el ezt a munkát? Miért hallgat erről mindenki?
Alapítványunk feljelentést tesz ismeretlen tettes-tettesek ellen, állatkínzás vétségének alapos gyanúja miatt a Ráckevei Önkormányzatnál, valamint az illetékes Természetvédelmi Hatóságnál bejelentéssel élünk természetkárosítás miatt. Továbbá, jelezzük a Magyar Vadászkamara felé is az ügyet, ahogy azt tettük az ún. donáti öntözőfürt kapcsán is.

A Zöldövezet c. műsor anyagát ITT nézhetik meg.

Facebook