Farkas Kaland Oktatás a Veresegyházi Medveotthonban

További információ a Farkasok Magyarországon honlapon!

Kiemelt támogatóink:



 

 

 https://www.facebook.com/jaffary.ally.7/videos/678520118959828/?fref=nf

Sajnos így jár az, aki egy Dél-Afrikai nemzeti parkban az elvileg háborítatlanul, a természet lágy ölén élő elefántbika nyomában pöfög az autójával, nem ügyelve a tisztes távolságra, az állat érzelmeire, életvitelére sincs tekintettel.

A nő az autóban súlyosan megsérült, combját átdöfte, a medencéje összezúzódott, majdnem elvérzett. Soha nem lesz képes gyerekszülésre. Miután a gyáva filmezők elmenekültek, jött egy autó ami még időben kórházba szállította ezt az angol tanárnőt aki a jegyesével volt. Annak semmi baja nem lett. Elmondása szerint próbált rükvercbe kapcsolni és tolatni, de a sebváltó nem engedelmeskedett.

Az elefánt korábban egy másik bikával verekedett aminek következtében elfertőződött mellkasi sérülései miatt fájdalmai voltak és dühös volt. A park tisztviselői végül kilőtték az elefántot azzal az indokkal, hogy a jövőben újra támadna.

Mi úgy gondoljuk, hogy a bikák közötti verekedések, sérülések majd hosszas gyógyulások a természet rendje. Ennek az elefántnak időt kellett volna hagyni a gyógyulásra, akár antibiotikummal kezelni belövőpuska segítségével. Egy elvileg védett nemzeti parkban élt mint egy kipusztulás szélén álló faj egyik utolsó egyede. Egy felelőtlen, buta, autóban ülő látogató és az eset kapcsán a Kruger Nemzeti Parkra gyakorolt nyomás miatt kellett szegénynek meghalnia.

Facebook